Τελευταία Νέα

Παρουσίαση συλλογής παραμυθιών

 

 Tην Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου σε συνεργασία με την Νίκη Ρεπάνη και τον Βαλέριο Νατσκέμπια πραγματοποιήσαμε την παρουσίαση συλλογής παραμυθιών με τίτλο: «Δώσε κλώτσο να γυρίσει…» από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.  

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και προλόγισε η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ηθοποιός Κατερίνα Γκατζόγια.

Κριτική για το βιβλίο και τα παραμύθια έγινε από την συγγραφέα – διανοήτρια Παναγιώτα Μπλέτα, πληροφορίες για την ελληνική παράδοση και τα παραμύθια μας έδωσε η Φωτεινή Δημητράτου.

Αποσπάσματα μας διάβασαν η συγγραφέας Στέλλα Δεναξά και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί: η Ευγενία Οικονομοπούλου και ο Χρήστος Παπουτσής (la vita radio), η Κατερίνα Βασιλειάδου (radio defacto), ο Απόστολος Γκολφινόπουλος (rockha radio) καθώς επίσης η ηθοποιός Κατερίνα Γκατζόγια και η Ευστρατία Καραγεώργη και η Φωτεινή Δημητράτου.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με μουσική με τον Νίκο Επίσκοπο στα πλήκτρα και τους Νεφέλη Ευδοκία και Δημήτρη Σαμαρτζή στην ερμηνεία. Επίσης, μας τραγούδησε ο τενόρος Βαλέριος Νατσκέμπια