Τελευταία Νέα

Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη (11η αφήγηση)

 

To Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 11η προγραμματισμένη αφήγηση στα πλαίσια της Λέσχης Παραμυθιού της Βιβλιοθήκης μας.

Στην αφήγηση ήταν η ομάδα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Εκπαιδευτικός, Δ/ντης του 26ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης και Υπεύθυνος της Λέσχης Παραμυθιού Αλέξανδρος Πατσής

Περισσότερα...

Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη (10η αφήγηση)

 

To Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 10η προγραμματισμένη αφήγηση στα πλαίσια της Λέσχης Παραμυθιού της Βιβλιοθήκης μας.

Στην αφήγηση ήταν η Εκπαιδευτικός Σταυρούλα Κωνστανταρέα καθώς επίσης και η ομάδα μαθητών της ΣΤ’ Τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου που συμμετείχε με δραματοποίηση στην αφήγηση η οποία περιελάμβανε το αγαπημένο εικονογραφημένο βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή – Αρλεκίνος.

Περισσότερα...

Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη (9η αφήγηση)

 

 To Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 9η προγραμματισμένη αφήγηση στα πλαίσια της Λέσχης Παραμυθιού της Βιβλιοθήκης μας.

Στην αφήγηση ήταν η Χρυσάνθη Σπυροπούλου – Σπανού η οποία μας αφηγήθηκε ένα δικό της υπέροχο παραμύθι με τίτλο: «Το θαλασσόδεντρο».

Την εκδήλωση προλόγισε η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια. 

Περισσότερα...

Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη (8η αφήγηση)

 

To Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 8η προγραμματισμένη αφήγηση στα πλαίσια της Λέσχης Παραμυθιού της Βιβλιοθήκης μας.

Στην αφήγηση ήταν η Χριστίνα Λιόγαρη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Εκπαιδευτικός, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης και Υπεύθυνος της Λέσχης Παραμυθιού Αλέξανδρος Πατσής

Περισσότερα...