Τελευταία Νέα

Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Βιβλιοθήκη

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017  το διήμερο σεμινάριο του προγράμματος «Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Βιβλιοθήκη» που διοργάνωσαν η Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου.

Πραγματοποιήθηκε  δωρεάν σεμινάριο στον τομέα αναζήτησης εργασίας, προσβλέποντας στην ικανοποίηση της προφανέστατης ανάγκης των ανέργων για υποστήριξη και καθοδήγηση στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυριακές και ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας σήμερα.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, από την άνοιξη του 2013 στη βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, σε βιβλιοθήκες της Ελλάδας και σε σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, με συντονίστρια την κα Αικατερίνη Κεράστα, στέλεχος της Κεντρικής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς.

Μαζί μας ήταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου η οποία απεύθυνε χαιρετισμό και στη συνέχεια ευχήθηκε στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία στην αναζήτηση των στόχων τους.

Τo σεμινάριo διεξήχθη στην Αίθουσα Συνεδρίων της Βιβλιοθήκης μας με την επίβλεψη από την Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου Νικολίτσα Καρκούλια  και την Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου Έλλη Τσαϊρη

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου Έλλη Τσαϊρη για την πραγματικά υπέροχη παρουσίαση.

Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης από την Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου Νικολίτσα Καρκούλια.