Τελευταία Νέα

Home

Σχέσεις και Επικοινωνία

 

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου, η διάλεξη με θέμα: 

«Σχέσεις και Επικοινωνία». 

Ομιλήτριες ήταν η Μαρία Παπαδάτου Ιατρός, Εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία  στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α.), η Ελένη Πίτσου Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός και Εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Α.Κ.Μ.Α. και η Χρυσούλα Στέκα Εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Α.Κ.Μ.Α. 

Να σας ενημερώσουμε ότι το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α.) είναι κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα και πρόκειται για ένα Κέντρο για την Έρευνα, την Εκπαίδευση και την Ανάπτυξη Εφαρμογών στις Επιστήμες του Ανθρώπου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 για την πρώτη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου για την νέα χρονιά.

Μαζί μας θα είναι ο Καθηγητής Λαογραφίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Εμμανουήλ Βαρβούνης για την δεύτερη διάλεξή του.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210 5716057 – 210 5716069.