Τελευταία Νέα

Home

Λειτουργικά τρόφιμα – τεχνολογία και διατροφή

 

Tην Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Εαρινού Εξαμήνου του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου, η διάλεξη με τίτλο: 

«Λειτουργικά τρόφιμα – τεχνολογία και διατροφή». 

Ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Καλαμάτας Γεώργιος Ζακυνθινός.

Την εκδήλωση προλόγισε η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210 5716057 – 210 5716069.