Τελευταία Νέα

Home

Εμφανής και αφανής κακοποίηση παιδιών. Κατανόηση και αντιμετώπισή της

 Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου 

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του φετινού εξαμήνου του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.  Αφού τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στη συνέχεια έγινε ο χαιρετισμός της Δημοτικής Αρχής και το καλωσόρισμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Την εκδήλωσή μας χαιρέτισαν ο Δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Παχατουρίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου. Την εκδήλωση μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της  Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου μας (ΔΕΠΑΔΠ) Αναστάσιος Καλλιάφας, οι Αντιδήμαρχοι Οικιστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Λύκος,  Εσόδων και Εμπορικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Τάτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος  Σάββας Αβραμίδης.

Το φετινό χειμερινό εξάμηνο είναι αφιερωμένο στην αείμνηστη φοιτήτρια - "super γιαγιά"  Ελένη Μαυρομμάτη που έφυγε από κοντά μας φέτος το καλοκαίρι. Έγραφε ποιήματα και μερικά από αυτά μας τα απήγγειλε η εγγονή της Έλενα.

Στη συνέχεια έγινε το καλώσόρισμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου από την Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια.

Τέλος την σκυτάλη πήρε ο Διδάκτωρ Ψυχολογίας, Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Κοινωνιολόγος Βασίλης Σακκάς για την πρώτη διάλεξη του φετινού Χειμερινού Εξαμήνου με θέμα: 

"Εμφανής και αφανής κακοποίηση παιδιών. Κατανόηση και αντιμετώπισή της".