Τελευταία Νέα

Home

4η Επετειακή Συνάντηση "Μαζί ξανά στο σχολείο"

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και για φέτος η δραστηριότητα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης "Μαζί ξανά στο Σχολείο". Πρόκειται για την επετειακή συνάντηση μαθητών που φοίτησαν και δασκάλων που δίδαξαν στο ιστορικό "Πέτρινο", 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Παλιοί φίλοι και συμμαθητές συναντήθηκαν για άλλη μια φορά στο "Πέτρινο", συζήτησαν και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές που έζησαν στα μαθητικά τους χρόνια. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα στην Αίθουσα της Μουσικής Βιβλιοθήκης από την Καθηγήτρια Φωνητικής, πιάνου και ανώτερων θεωρητικών του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου Μαρία Πάγκαλη (πρώην μαθήτρια του Πέτρινου) και ερμηνεύτρια την Δήμητρα Δημητρακοπούλου.


Την οργάνωση και την επιμέλεια της επετειακής συνάντησης είχε η Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός και επί 28 συναπτά έτη Δασκάλα και Διευθύντρια του "Πέτρινου" και μετέπειτα Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό, η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας  (Ο.Π.Α.Α.Π.) του Δήμου Περιστερίου Ευαγγελία - Πολυξένη Κορόγιαννη (πρώην μαθήτριες του Πέτρινου) και οι δάσκαλοι που πέρασαν από το "Πέτρινο"  Χωραφίτου Όλγα και Σμαραϊδος Κωνσταντίνος.